mahdi-web 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام خدمت دوستان... من یه مشکل جدی دارم با این نمایش ماژول در جوملا...!!!! یه ماژول خبری استفاده میکنم که اخبار رو از بخش ها میگیره و نمایش میده مثلا خبر اول به صورت عکس دار و بقیش به صورت لینک مثل سایت های خبری....حالا فصد دارم از یه ماژول دیگه استفاده کنم تو صفحه های غیر از صفحه ی اصلی یعنی به غیر از صفحه ی اصلی در دیگر صفحات نمایش داده بشه...مشکل اینجاست که هنگام فعال کردن این ماژول وقتی در بخش منو همه ی منوها به جز home رو انتخاب میکنم ماژول در ادامه مطلب ها نمایش داده نمیشه یعنی حتما باید در منوی home هم باشه تا در ادامه ی مطلب هم به نمایش بیاد و من نمیخام این جوری باشه... چه باید کرد دوستان؟؟؟!!!!! میدونم بحث منوها و این هاست اما نمیدونم کجاش... سپاس و تشکر فراوان... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز به لینک زیر برو و آخرین پاسخی که خودم دادم رو بخون ببین مشکلت حل میشه. http://forum.joomina.ir/thread-11171.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر