Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 90 با سلام میگم CB رو نصب کردم بعد یه منو ساختم و اونو در یک موقعیت قرار ددم بعد گزینه های عضویت ورود یادآوری رو اضافه کردم عضویت کار میکنه و وقتی کاربر ثبت نام میکنه میگه ثبت نام تکمیل شد و ایمیلم براش میشه ولی وقتی روی ورود کلیک میکنم میگه Error: CB Login module not installed (required). چکار کنم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 خب دوست عزیز معلومه درگه باید ماژول login مربوط به cb رو نصب کنید دیگه!!! جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما به وب سایت joomlapolis.com بروید و عضو بشید و بسته کامل cb را دانلود کنید و اکسترکت کنید و ماژول cb login را که دوست عزیز اشاره نمود نصب کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در اسفند 90 سلام اول سرچ کردم بعد تاپیک زدم. شاید از افراد سطح پایین این انجمن باشم ولی به قوانین پایبندم! --------------------------- بسته کامل رو دارم دانلود میکنم..بعد پلاگین رو همین جوری نصب کنم؟ فارسی سازی یا .... لازم نداره! بعد میشه سیستم کاربرا رو به صورت پیشفرض رو همین سیستم گذاشت یعنی مثلا نوشته رو بزارم رو سطح فقط اعضا بعد کاربرایی که تو همین سیستم ثبت نام کردن بتونن ببینن!!1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر