mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان چون نتونستم عنوانی خوب و کوتاهی برای پستم انتخابم کنم، ترجیح دادم این عنوان رو بزنم.اگر نامفهوم بود، شرمنده. من برای یک باشگاه بدنسازی که کامپوننتی به صورت زیر می خوام: مراجعه کنندگان سایت وارد یه قسمت بشوند و بعد جای آپلود دو تا عکس داشته باشه که عکس قبل و بعد از باشگاه اومدنشون باشه.هم چنین یک باکسی برای وارد کردن مطلب.این بره به مدیریت و مدیر تایید کنه و منتشر بشه. یه چیزه خوب پیدا کردم.اما امکان آپلود یه عکس رو داره: http://www.rswebsols.com/demo/rsmonials چطور به این هدفم برسم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام فکر نمیکنم همچین افزونه پیدا بشه برای بررسی که مخصوص اینکار باشه این افزونه ای که معرفی کردید افزونه انتقادات و پیشنهادات هست میتونید برای مدیریت کابرها از افزونه cb که نسخه فارسی شده اون در جومینا موجود هست استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از پاسختون افزونه cb کمی پیچیده هست. افزونه ای راحت تری سراغ دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر