amir23 5 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من از فروم ساز كيوننا استفاده ميكنم. مشكلم اينجاست كه جايي براي تغيير پروفايل براي كاربران نداره!! امكانشو گذاشته اما يك كاربر نه ميتونه امضا بذاره پاي هر پستش و نه اينكه پروفايلشو تنظيم كنه! لطفا ميشه بگيد چطور اين نظيمات انجام ميشن؟ اينم بگم كه من 5-6 بار هم از روي نسخه فارسي و هم انگليسي تمام منو هاي بخش مديريت كيوننا رو چك كردم اما چيزي پيدا نكردم!!! ممنون ميشم كمكم كنيد. به عزيزي كه مشكل من رو حل كنند 20 امتياز جومينا ميدم!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز اگر کسی بتونه مشکل شما رو حل کنه مطمئنا بدون چشم داشتی به امتیاز شما اقدام به راهنمایی میکنه در جومینا کسی بخاطر امتیاز کاری نمیکنه! جومینایی باشید یا علی:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rose 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام این کامپوننت با پلاگینی مثل System - jQuery++ Integrator این مشکل رو پیدا میکنه! اگه این پلاگین رو نصب کردین غیرفعال کنید، مشکل حل می شه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir23 5 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز اگر کسی بتونه مشکل شما رو حل کنه مطمئنا بدون چشم داشتی به امتیاز شما اقدام به راهنمایی میکنه در جومینا کسی بخاطر امتیاز کاری نمیکنه! جومینایی باشید یا علی:1: دوست عزيزم سلام. حق با شماست من نميخواستم به عزيزي بي احترامي كنم. خواستم با اين امتيازام يك كاري كنم كه خوب انگاري دوستان زياد خوششون نيومد. بازم عذر ميخوام.:thankyou: سلام این کامپوننت با پلاگینی مثل System - jQuery++ Integrator این مشکل رو پیدا میکنه! اگه این پلاگین رو نصب کردین غیرفعال کنید، مشکل حل می شه. ممنونم دوست عزيز از پاسخ شما. من يك چنين پلاگيني ندارم كه اون رو غير فعال كنم. اما براي اين كه مشكل بعضي دوستان ديگه شايد همين باشه الان براي بقيه عزيزان توضيح ميدم(ديگه دارم تو جوملا حرفه اي ميشم ها!!!) اين مشكل اغلب وقتي اتفاق مي افته كه از قالب هاي شركت راك تم استفاده كنيد!! من تونستم با غير فعال كردن build titles span اون رو حل كنم.(برين به template settings و بعد به تب advanced) !! حالا همه چيز درست شده. دوستان براي ديدن مشكلات مشابه كه در فروم رسمي كيوننا به اون پاسخ داده شده ميتونن به لينك زير مراجعه كنند: http://www.kunena.org/forum/159-K-17-Common-Questions/87669-If-you-are-having-problems-with-Kunena-please-read-this-first حتما حتما اونجا جوابتون رو ميگيريد بازم ممنونم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر