rainyboy 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من فونتو سایتو عوض کردم ولی فونت فقط تو کروم و IE درست نشون داده میشه و فایرفکس فونتو tahoma نشون میده . هر دو فونت ttf و eot رو گذاشتم لود شه نمیدونم مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما سعی کن از فونت tahoma که استاندارد ترین و خوش فرم ترین فونت برای سایت هست استفاده کنی فونت های جور واجور و رنگ و وارنگ هم کاربر رو خسته میکنه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rainyboy 0 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما سعی کن از فونت tahoma که استاندارد ترین و خوش فرم ترین فونت برای سایت هست استفاده کنی فونت های جور واجور و رنگ و وارنگ هم کاربر رو خسته میکنه یا علی دوست عزیز مرسی از نظرتون . ولی من فونت رنگارنگ استفاده نکردم و فقط یه فونت استفاده کردم . با فونتا هم آشنایی دارم و حتما علاقه نداشتم که tahoma بزارم . لطفا اگه واسه این مشکل چاره دارین بفرمایین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 هرجور میلتونه پس باید خدمتتون عرض کنم فایرفاکس خودش تعریف فونت داره یعنی میتونین تعریف کنید که کل سایت هارو مثلا با homa نمایش بده! برای هر سیستم هم همینطوره پس وقتی فونت تغییر میدید مخصوص مرورگرهایی هست که این امکان رو ندارند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rainyboy 0 ارسال شده در اسفند 90 هرجور میلتونه پس باید خدمتتون عرض کنم فایرفاکس خودش تعریف فونت داره یعنی میتونین تعریف کنید که کل سایت هارو مثلا با homa نمایش بده! برای هر سیستم هم همینطوره پس وقتی فونت تغییر میدید مخصوص مرورگرهایی هست که این امکان رو ندارند موفق باشید آخه با بقیه سایتا مشکل نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر