feyzabadimo 5 ارسال شده در اسفند 90 با عرض سلام خدمت دوستان من هنگام نصب کامپوننت swmenufree مشکل دارم.... بعد از نصب میگه که ماژول به درستی نصب نشد... بعد که کلیک میکنم روی لینک تعمیر این پیغام رو میده: Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Unable to access /home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/modules/mod_swmenufree/mod_swmenufree.xml in /home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/libraries/domit/xml_domit_lite_parser.php on line 1082 Warning: file_get_contents(/home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/modules/mod_swmenufree/mod_swmenufree.xml) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/libraries/domit/xml_domit_lite_parser.php on line 1082 Fatal error: Cannot break/continue 1 level in /home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/administrator/components/com_swmenufree/admin.swmenufree.php on line 1193 مشکلش چیه؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 شما کامل پاک کن و بعد از طریق فایل منیجر(هاست و یا FTP) تمامی فایل های مربوط به این رو که باقی مونده کامل بصورت دستی پاک کن بعد مجددا اقدام به نصب کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در اسفند 90 با سلام این کار رو چندین بار انجام دادم ولی باز این مشکل رو دارم... در ضمن از جوملای 1.5 استفاده میکنم.... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 مطمئن هستید که تمام فایل ها رو پاک کردید؟؟؟ :dodgy: از سطح دسترسی پوشه ها نیز اطمینان حاصل کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در اسفند 90 بله..... تمام فولدرهای مربوطه پاک شده... سطح دسترسی تمام فولدرهای مربوطه روی 777 هست... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دیتابیس را هم بررسی کردید ؟ یکبار دیتابیس را Repair کنید توجه : قبل از کار با دیتابیس ، بک آپ تهیه کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در اسفند 90 سلام دیتابیس رو هم optimize و هم repair کردم....دوباره کامپوننت رو نصب کردم ولی باز مشکل قبلی رو داره... پیغام میده که "وضعیت ماژول: سیستم از نصب مازول ناتوان بود بوسیله کلیک در اینجا. میتوانید سیستم را بروز رسانی نمایید" وقتی روی "کلیک در اینجا" میرم یک صفحه باز میشه و این پیغام رو داره: Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Unable to access /home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/modules/mod_swmenufree/mod_swmenufree.xml in /home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/libraries/domit/xml_domit_lite_parser.php on line 1082 Warning: file_get_contents(/home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/modules/mod_swmenufree/mod_swmenufree.xml) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/libraries/domit/xml_domit_lite_parser.php on line 1082 Fatal error: Cannot break/continue 1 level in /home/eshragh/domains/eshraghenoor.ir/public_html/new/administrator/components/com_swmenufree/admin.swmenufree.php on line 1242 ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
feyzabadimo 5 ارسال شده در اسفند 90 از دوستان کسی نیست بتونه کمکم کنه؟؟!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست+مدیریت جوملا+لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا شاید بتونم براتون نصب کنم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر