mandoor 0 ارسال شده در اسفند 90 دوستان سلام من امروز کامپونت پرداخت امن جومینا رو نصب کردم بعد بانک بهم گفت باید کامپونت خودمونو نصب کنی تا کنمپونت جومینا رو پاک کردم کل سیاتم بهم ریخت و دیگه هیج کامپونتی لود نمیشه میزنه ارور لود کامپونت تو رو خدا بگین چه کار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در اسفند 90 مطمئنی کامپیوننت حذف شده ؟؟؟ برو هاستت احتمالا حذف نشده ؟؟ ببینم وقتیافزونه دیگری آپ میکنی خطا چی میده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در اسفند 90 نه داخل هاست پاک نشده اما وقتی رو کامپونت های خود جوملا میام اصلا دیگه کامپونت ها رو نمایش نمی ده تو نصب و حذفم همینطور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
novin 2 ارسال شده در اسفند 90 وقتی یه کامپوننت دیگه نصب میکنی چه خطایی میده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در اسفند 90 راحت نصب میکنه ولی اون منو آبشاری کامپونت ها رو نشون نمی دهیعنی چکار باید کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز بنده هم دقیقا همین مشکل با همین کاری که شما کردی اتفاق افتاد البته چون عجله داشتم و جناب آقای فرحزادیان هم با کمال میل همکاری کردند و درست نشد مجبور شدیم سایت رو برگردونیم به آخرین بک آپ هاست!!! شما هم آخرش مجبوری این کار رو بکنی پیشنهاد میکنم یکبار فولدر administrator رو به سیستمت انتقال بدی دوباره آپلود کنی قبل از این کار هم یک بار کل بسته جوملا رو در محل نصب اکترکت کنید و پوشه install رو پاک کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mandoor 0 ارسال شده در اسفند 90 خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 خواهش میکنم دوست عزیز ببینید شما داخل هاست هر فایل و یا فولدری از اون کامپوننتی که حذف کردی رو بصورت دستی حذف کن پلاگینی اگه داشته حذف کن بعد بسته جوملا رو اکسترکت کن و فولدر install رو پاک کن نتیجه رو اعلام کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر