alireza10025 6 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و احترام دوستان گرامی میخواستم بدانم آیا من میتونم مثل بلاگفا کسی به سایتم وبلاگ وصل کنه www.negarstan.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 بله، اگه می خواین رو خود جوملاتون باشه از افزونه های وبلاگ دهی استفاده کنین. اگه میخواین جدای از جوملاتون باشه از اسکریپت و یا سیستم وردپرس استفاده کنین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در اسفند 90 ببخشید منظور از روی خود جوملاتون یعنی چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 یعنی اینکه شما یه افزونه(کامپوننت) مثل بقیه کامپوننتها روی جوملاتون(همون سایتتون) نصب می کنی و بعد کاربرانتون می تونن یه صفحه شخصی(یا بلاگ شخصی) روی سایت شما داشته باشند. یا علی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوستان آیا اگر وبلاگ روی جوملای خودم برای کسی بسازم برای سایت من فایده داره یانه و چقدر از فضای منو اشغال میکنه با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 فضا که بستگی داره به محدودیت هایی که واسه کاربر ها میذارید که چقدر فایل بتونن آپلود کنن اگر فقط متن باشه حجم خیلی زیادی نمیگیره اما اگر آپلود تصویرآزاد باشه احتمالا زیاد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در اسفند 90 در مورد فایده وبلاگ برای سایت خودم چیزی نفرمودید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadhh14 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز من هم میخواستم برای خودم یه سرویس وبلاگدهی مثل بلاگفا راه بندازم . حدود 2-3 ماه گشتم همه چیز رو امتحان کردم با افزونه های جوملا که اصلا نمی شه مثل بلا گفا راه اندازی کرد. به اسکریپت های نال شده و رایگان هم نمی شه باید بری به سمت خرج کردن و یکی از این طراخ های بلاگدهی رو گیر بیار و از این طریق می شه این کا رو کرد. اینو من برای این نمی گم که مایوست کنم بلکه نمی خوام مثل من خیلی اذیت بشی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز مرثی از راهنمائیتون یکی از آشناهای من میخواست وبلاگ بسازه فکر کردم اگه بشه از سایت خودم بهش بدم با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز بحث وبلاگ دهی هم با جوملا شدنی هست هم با اسکریپت هاتی دیگه درضمن در جواب دوست خوبم باید عرض کنم شما دقیقا میتونی مثل بلاگفا رو داشته باشی اینجا به دلیل قوانین فروم بجز امکانات جوملا امکانات دیگری نمیشه معرفی کرد اگر دوست داشتی پ.خ بده تا بهت معرفی کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر