imani1 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان عزیز کسی میتونه ماژول های این سایت رو در اختیار من بزاره. http://www.iut.ac.ir/ منظورم منو زیر اسلاید شو (اخبار ، رویداد ها ، افتخارات...،پیوندها) و بالای اسلاید شو (پست الکترونیکی،سامانه،...،پرتال) میدونم سایت جوملا نیست ولی اگه بتونید ماژولی شبیه ماژول های اشاره شده رو هم معرفی کنید،ممنون میشم. لطفا در این زمینه بنده را یاری بفرمائید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز شما که همه رو نام بردی خب زحمت میکشیدی همین نام ها رو در گوگل یا جشتجو وارد میکردی سریعتر به جواب میرسیدی!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imani1 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام،دوست بزرگوار این نام لینک هایی بودش که در سایت مورد نظر استفاده شده ربطی به جستجو نداره.من خود ماژول رو میخوام،نه عناوین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 خسته نباشید در مورد منوی بالای اسلاید شو که فرمودید میتونید یک ماژول منو ابشاری نصب کنید و به راحتی طبق سلیقه ی خودتون درست کنید... اگر در مورد تغییرش مشکل داشتید پیغام خصوصی بدید من میتونم واستون انجام بدم. در مورد منوی زیر اسلاید شو هم سرچ کنید شبیه به این رو میتونید پیدا کنید... ((به دنبال ماژولهای منو ساز سرچ کنید محاله پیدا نکنید!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
imani1 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام ممنون از اینکه راهنمایی کردید،برای ماژول زیر اسلاید شو خیلی جستجو کردم ولی به نتیجه نرسیدم بخاطر همین این سئوال در انجمن مطرح کردم.واقعیتش نمیدونم دنبال چی بگردم یعنی عنوان دقیقش رو نمی دونم.اگه ممکنه در این زمینه بنده را یاری بفرمائید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر