joomlareza 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من وقتي رزولوشن كامپيوترم رو عوض ميكنم ،صفحه وبسايتم به طور افقي بلند ميشه ، براي ديدن وب سايتم بايد ، صفحه رو چپ و راست كنم اشكال ار كجاست.قالبم مشكل داره؟ مرسي ، ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام بله / البته مشکل که ..و قالب شما برای رزولیشن های رایج طراحی شده زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من وقتي رزولوشن كامپيوترم رو عوض ميكنم ،صفحه وبسايتم به طور افقي بلند ميشه ، براي ديدن وب سايتم بايد ، صفحه رو چپ و راست كنم اشكال ار كجاست.قالبم مشكل داره؟ مرسي ، ممنونم به گفته ی جناب شمسی قالب شما برای این رزولوشن طراحی نشده و یه چیزی هم بگم که قبلا سایت ها و قالب های آنها بر استاندارد 800*600 طراحی می شدند اما از این پس شما می توانید طراحی خود را بر مبنای حداقل 1024 * 768 انجام دهید چرا که با رایج شدن مانیتور ها و کارت گرافیک های جدید و رایج شدن خطوط adsl استفاده از رزولوشن های زیر 1024*768 تقریبا منسوخ شده است بنابراین اگر سایت شما در این رزولوشن و بالاتر به خوبی دیده می شود جای نگرانی نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما می توانید با درصدی کردن موقعیت های قالب ، قالب را برای هر رزولیشنی درست کنید. یعنی توی همه ی رزولیشن ها یکی نمایش داده شود! برای این کار می توانید با من تماس بگیرید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر