molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام خدمت دوستان من کامپوننت RSFirewall رو خریداری و نصب کردم و کد لایسنس رو هم بهش دادم و قسمت قرمز به رنگ سبز در اومد. اما وقتی تغییراتی که خواست رو اعمال کردم سایتم دیگه بالا نمیاد و خطای زیر رو میده !!! align=left]Warning: realpath() [function.realpath]:........] چکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام ioncube روی هاست شما نصب هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 در یه قسمت پیام زیر رو میده ولی نمیدونم منظورش از فایل کدوم فایله. "شما میباید فایل مورد نظر را به صورت دستی از وب سایت رمسی جوملا دریافت نموده و دوباره بارگذاری نمایید."دوست عزیز چطوری باید بفهمم. من نمیدونم این که فرمودید چیهدر ضمن جوملای من یه نسخه لایسنس گذاری شده هست که بصورت کوییک استارت نصبش کردم. یعنی درست میشه یا نه؟ آخه خیلی رو سایتم کار کرده بودم. ممنون میشم راهنمایی کنید تا درست بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 ببینید این مشکل مربوط به جوملاتون نیست مربوط به تنظیمات هاستتونه اینجا رو ببینید متوجه میشید http://www.joomlapolis.com/forum/154-advanced-members-support/157712-solved-issues-on-migrating-site-and-upgrading اگه بازم مشکلی بود بهتر با اقای فرحزادیان درمیان بگذارید چون به مسائل مربوط به هاست وارد تر هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون مثل اینکه مشکل از php.ini بود که خود RSFirewall ساخته بود. حالا نمیدونم چه تغییری در این فایل بدم که مشکل پیش نیاره؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. کد هایی که در این فایل هست را تکه تکه حذف کنید ببینید مشکل از کجاست. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر