leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام من فنت کل سایت رو یکجا به تاهما قرار دادم... اما در ادرس: my domin/hom.html فنتها دوباره بر میگردن سر جاشون و غیر تاهما میشن.... همین طور این مسئله در مورد سایز عنوان پستهای ارسالی هم هستش! یعنی من عنوان پستهای ارسالی خودم روکوچیک کردم و کوچیک شد ولی وقتی ادرس : my domin/hom.html رو میزنم فنت بزرگ میشه مثل قبلش... www.milad.asia ادرس سایته منه یه بار دیگه یه مدل دیگه میگم الان ادرس سایت رو بزنین سایت با عنوان مطالب کوچک با فنت tahoma باز میشه... بعد بالای صفحه روی دکمه ی صفحه اصلی کلیک کنید ادرس www.milad.asia به ادرس www.milad.asia/hom.html تبدیل میشه... خوب وقتی ادرس hom رفت سایز عنوان منو ها بزرگ میشه و فنتشون هم غیر tahoma یعنی فنتی به نام arial میشه... ممنون میشم بگید ادرس های دیگر به جز صفحه اصلی رو چه طور باید تغییر فنت و سایز داد تشکر...:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام این لینکی که گذاشتید مشکل داره .. ولی جواب شما کوکی ها تونو پاک کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 نه قربان از کوکیها نیست! من از سیستم خودم هیچ کافی نت و سیستم جای دیگه هم تست کردم لینک چی مشکل داره؟ ادرس سایت من هستش:www.milad.asia شما برو داخل سایت و روی صفحه اصلی از منو ابشاری بالا بزن میره تو قسمت hom.html بعد مشاهده میشه موردی که گفتم تست کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خراب لینک در اشتباه تایپی شما بود hom.html نه home.html من برسی کردم بدون مشکل و با همون حالات عادی و بدون تغییر بالا میاد http://www.milad.asia/home.html زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 یعنی در ادرس : http://www.milad.asia/home.html عنوان مطالب های ارسال شده لینک نیستن؟فنتشون هم tahoma هستش؟فنتشون هم tahoma هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز شرمنده من اشتباه متوجه شده بودم /. چون عنوان ها رو لینک کردین و برای لینک هاتون فونت به این شکل تعریف شده برای همین /. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. البته من اینو اضافه کنم که مثلا منوی شما فونتش arial هست و اگر tahoma بشه بهتر است. شما یک کاری بکنید تا فونت هاتون استاندارد بشه. فایل css قالب را باز کنید. بعد در اون ها font-family را جستجو کنید و همه را tahoma کنید. همچنین احتمالا داره در قالب شما به دلیل پیشرفته بودن از @font-face هم استفاده شده باشد. شما جستجو کنید و اگر بود کامل حذفش کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 اصلا قاطی پاتی شده فنتها یه سری هاش خود به خود arial میشن یه سری هام tahoma هستند... من کلا داخل css هر چی arial بود تاهما کردم... ولی داخل زیر منو هام که میرم باز دوباره ساخته میشن فنتها arial نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 اگه افزونه خاصی واسه منو نصب کردین امکان داره برای خود اون افزونه css تعریف شده باشه. ببینین اگه اینطوره اونها رو هم tahoma کنین. یا علی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 والا افزونه که خوب خود قالب منو ابشاری moomenu داره.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 خوب ببینین اگه css براش تعریف شده ویرایشش کنین. معمولا برای این نوع منوها css جدا تعریف میشه! یاعلی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر