armin121 1 ارسال شده در اسفند 90 دوستان سئوالی داشتم در مورد این افزونه آیا با این افزونه میشه مشخصا فقط یک مطلب رو به یک کاربر خاص اختصاص داد؟ یعنی کاربر با نام کاربری و رمز عبور خودش وارد میشه و به مطلبی که من براش مشخص می کنم دسترسی داشته باشه یعنی برای هر کاربر فقط یک مطلب آیا این افزونه این کار رو انجام میده؟ در غیر اینصورت برای این موضوع چه افزونه ای رو پیشنهاد می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در اسفند 90 دوستان این افزونه توسط جومینا ترجمه شده چرا جواب سئوال من رو نمیدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 دوست من، من این افزونه رو ندیدم ولی لینکشو بذار تا براتون تست کنم! یا علی/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در اسفند 90 این هم لینکش در جومینا: http://www.joomina.ir/joomla-extension/user-management/access-control/102-persian-componet-accesslevel.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در اسفند 90 دوستان خواهش می کنم پاسخ بدید. ای بابا چرا اینقدر فروم کم جون شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در اسفند 90 یکی پیدا نمیشه جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر