avenger.good 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام به همه دوستان من میخوام پلاگین jfusion رو نصب کنم اما با ارور زیر مواجه میشم هاستم دیرکت ادمین هست. JFolder::create: عدم ایجاد پوشه Unable to write entry Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: Unable to access /home/goldenwo/domains/golden-wow.ir/public_html/tmp/install_4f4e95ef42246/front/controllers/connect.php in /home/goldenwo/domains/golden-wow.ir/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 304 Warning: file_put_contents(/home/goldenwo/domains/golden-wow.ir/public_html/tmp/install_4f4e95ef42246/front/controllers/connect.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/goldenwo/domains/golden-wow.ir/public_html/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 304 نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دسترسی پوشه ها رو بررسی کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود لطفا سطح دسترسی پوشه ها رو روی 777 تنظیم کنید مشکلتون حل میشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avenger.good 0 ارسال شده در اسفند 90 این ارور رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز در مورد تمام مشکلات شما قبلا بحث شده سرچ کنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avenger.good 0 ارسال شده در اسفند 90 سرچ کردم چیزی پیدا نکردم. مشه راه حل مشکلمو بگید؟ خیلی ضروری و فوری هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. شما FTP را فعال بکن انشاالله درست میشه. آموزش فعال کردنش توی انجمن هست. در ضمن درسترسی همه پوشه ها را 777 نکنید خطر امنیتی دارد. فقط پوشه tmp را در صورت نیاز 777 بکنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avenger.good 0 ارسال شده در اسفند 90 FTP هم فعاله ! یعنی جدن کسی نمیتونه مشکل منو برطرف کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گلم پیرامون این قضیه اینقدر در انجمن بحث شده که دیگه واقعا جایی برای گفتن نمونده و تنها نیاز به یه ذره جستجو هست!!! به هر روی در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل مدیریت سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 مشخصات رو پیام خصوصی کنید تا مشکلتون رو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
avenger.good 0 ارسال شده در اسفند 90 مشخصات رو پیام خصوصی کنید تا مشکلتون رو حل کنم دستت درد نکنه دادش گلم ,مشکلمو برطرف کرد, ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام در صورت امکان روش حل مشکل رو بیان کنید تا تایپیک به نتیجه برسه زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 مشکل ایشون این بود که یک سری فایل ها از قبل مونده بود و قابل نوشتن دوباره نبودن مشکل رو حل کردم و فروم نیز نصب گردید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. میشه یکم بیشتر توضیح بدید که چه کار کردید؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر