rose 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام من ماژول اسلایدشو بست (PlimunNivoSlider) جومینا رو نصب و در یکی از موقعیت های سایتم فعال کردم ( نمایش، فقط در صفحه اول). حالا هر مطلبی که در صفحه اول ( که این ماژول نمایش داده می شه) منتشر می شه، عنوانش چپ چین می شه ! ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطفا دمو آنلاین قرار دهید جهت بررسی کدها... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام من هم از این اسلایدشو استفاده میکردم اما به دو دلیل عوضش کردم 1-همین چپ چین بودن(حالا میشد یجوری باهاش کنار بیای) 2-بارگیری عکس ها در هر بار کلیک در صفحاتی که از این ماژول استفاده شده.(خیلی اذیت کننده هست) ---------------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید : templates/Noor-school/css/template.css در خط 199 کد زیر قرار دارد : table.contentpaneopen td.contentheading { color: #0F2B4B; font-size: 14px; font-weight: bold; line-height: 1em; } حالا به کد بالا خط زیر را اضافه کنید : text-align: right; موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در فروردین 91 سلام من هرچه گشتم مسيري مثل مسير مطرح شده پيدا نكردم من هنوز اين مشكل رو دارم www.faroogh.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 91 با سلام به جومینا خوش آمدید فایل template.css قالب اتون رو همانطور که آقا مصطفی توضیح دادند ویرایش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در فروردین 91 ممنونم از پاسخ شما من مي گم چنين مسيري نيست sites/faroogh.ir/public_html/templates/jahad-joomina/css/template_css.css مسير فوق رو فقط پيدا كردم اما تو اون مسير هم چنين كدي رو پيدا نكردم قبلا از راهنمايي شما ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام برای عنوان مطلب ابتدا وارد مسیر زیر شوید : templates/jahad-joomina/css/joomla.css در خط 183 این کد قرار گرفته است : .componentheading, h2.contentheading, h1 .contentheading, td .contentheading, .contentheading { background-image: url("../images/componentheading.png"); background-position: right bottom; background-repeat: no-repeat; color: #FFFFFF; font-size: 100%; font-weight: 900; height: 43px; line-height: 43px; margin-bottom: 8px; padding-right: 60px; width: 626px; } به کد بالا این خط را اضافه کنید : text-align: right; برای تاریخ انتشار مطلب باز در همان مسیر بالا در خط 362 کد زیر قرار دارد : .createdate, .createdate span { background: url("../images/icon-date.gif") no-repeat scroll 0 2px transparent; color: #463604; display: block; margin-bottom: 10px; padding: 0 5px 3px 0; } به کد بالا خط زیر را اضافه کنید : text-align: right; برای شرح مطلب ابتدا به مسیر زیر بروید : templates/jahad-joomina/css/reset.css در خط 5 کد زیر قرار دارد : html, body, div, span, applet, object, iframe, h1, h2, h3, h4, h5, h6, p, blockquote, pre, a, abbr, acronym, address, big, cite, code, del, dfn, em, font, img, ins, kbd, q, s, samp, small, strike, strong, sub, sup, tt, var, b, u, i, center, dl, dt, dd, ol, ul, li, fieldset, form, label, legend { background: none repeat scroll 0 0 transparent; border: 0 none; font-size: 100%; margin: 0; outline: 0 none; padding: 0; vertical-align: baseline; } به کد بالا خط زیر را اضافه کنید : text-align: right; برای نام نویسنده و تاریخ آخرین بروزرسانی برای این مورد فایل index.php قالبتون رو باز کنید و قبل از تگ بسته head کد زیر را وارد کنید : caption, th, td { text-align:right; font-weight:normal; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aliashegh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام ممنونم از لطفتون مشكلم حل شده بود، تا زمانيكه من پست چديد فرستادم كه دوباهر مشكل اومدم سراغم چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر