hpshahla 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من کامپوننت JCE رو نصب کردم ، پلاگینش رو هم نصب کردم ، ورژن کامپوننت و پلاگین هم یکی هست ولی وقتی میخوام مطلب جدید درج کنم تو مدیریت مطالب editorاش باز نمیشه چیکار باید بکنم؟ یک سوال دیگه ام اینه که ورژن پلاگین و کامپوننت باید یکی باشه؟ خیلی کارم گیره اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنید . ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام به جومينا خوش آمديد دوست من به تنظيمات اصلي بريد و اديتور رو روي jce بگذاريد فكر ميكنم مشكلتون حل بشه سوالي بود در خدمتم - بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام برای قرار دادن ادیتور jce به طور پیشفرض شما باید به تنظیمات اصلی سایت مراجعه کنید و در قسمت ادیتور ، ادیتور مورد نظر را انتخاب کنید برای هماهنگی هم بهتر هست ورژن های پلاگین ها و کامپوننت ها یکی باشه تا با مشکل مواجه نشید... در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hpshahla 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام به جومينا خوش آمديد دوست من به تنظيمات اصلي بريد و اديتور رو روي jce بگذاريد فكر ميكنم مشكلتون حل بشه سوالي بود در خدمتم - بدرود ممنون از خوشامد گویی و راهنماییتون این کارو که میگید کردم اما این error رو میده: Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in C:\wamp\www\1.5.23\libraries\joomla\html\editor.php on line 268 به پلاگین گیر میده فکر میکنم ببینید line 268 ای هست: $resultTest = $plugin->onDisplay($editor); بنظرتون چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 بر روي هاست تست كنيد روي لوكال ممكنه از اين خطاها بده موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hpshahla 0 ارسال شده در اسفند 90 بر روي هاست تست كنيد روي لوكال ممكنه از اين خطاها بده موفق باشيد روی هاست هم مشکل داره :-( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 Fatal error: Call to undefined method stdClass::onDisplay() in C:\wamp\www\1.5.23\libraries\joomla\html\editor.php on line 268 به پلاگین گیر میده فکر میکنم ببینید line 268 ای هست: $resultTest = $plugin->onDisplay($editor); بنظرتون چیکار کنم؟ با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینـــــا ) خوش آمدید به پست شماره 9 تاپیک زیر مراجعه کنید ، آفای شمسی توضیح دادند http://forum.joomina.ir/thread-10695-post-58911.html#pid58911 موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر