amir23 5 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان ظاهر منو هاي فروم من رو نگاه كنيد مثل اينه كه نوشته هاش سايه داره ميشه لطفا بگين چطوري اون سايه ها رو حذف كنم؟ اينم لينكش: http://www.easytrading.ir/index.php/forum/index اميدوارم قوانين اسپم رو نقض نكرده باشم!!! اگر اين كارو كردم مديران لطف كنند تا من جوابمو ميگيرم لينك سايتمو حذف نكن اما بعدش اگه حذف كردن مشكلي نيست ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز گمان کنم تنظیمات داشته باشه اگر نداشت باید از داخل فایل های css و php تغییر بدید این کد مخصوص سایه دار کردن حروف هست text-shadow: -0.5px 0.5px 2px #CCC; یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام ابتدا به مسیر زیر بروید : templates/rt_camber/css/bodystyle-light.css در خط 16 کد زیر قرار دارد : #rt-container-bg { text-shadow: 1px 1px 0 rgba(255, 255, 255, 0.8); } حالا کد زیر را جایگزین کد بالا کنید : #rt-container-bg { text-shadow: none; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر