rouzbeh77 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام می خواستم بدوم چجوری میشه با استفاده از swmenu چند ماژول را ساخت که چند منو را تحت پوشش قرار دهد.ببخشید می خواستم حرفم را کامل کنم می خواستم بدونم چجوری میشه با استفاده از swmenu چند ماژول را ساخت که چند منو را تحت پوشش قرار دهد. برای مثال منوی جداگانه ای برای "منوی اصلی"در سمت راست بسازم و یک منوی جداگانه ی دیگر برای "منوی کاربری"در سمت چپ بسازم با استفاده از swmenu نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_sabbagh 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام می خواستم بدوم چجوری میشه با استفاده از swmenu چند ماژول را ساخت که چند منو را تحت پوشش قرار دهد.ببخشید می خواستم حرفم را کامل کنم می خواستم بدونم چجوری میشه با استفاده از swmenu چند ماژول را ساخت که چند منو را تحت پوشش قرار دهد. برای مثال منوی جداگانه ای برای "منوی اصلی"در سمت راست بسازم و یک منوی جداگانه ی دیگر برای "منوی کاربری"در سمت چپ بسازم با استفاده از swmenu سلام دوست عزیز، منم دچار همین مشکلم، ولی در جایی یکی از دوستان جواب دادن که برای اینکار باید نسخه تجاریشو از سایت سازنده خریداری کنی. منم خودم به همین نتیجه رسیدمف لذا اگه تمایل به ایجاد چندین منو دارین، نسخه تجاری اونو بخرین. موفق باشید.:afro: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر