e601 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام من از افزونه RS Comments برای نظردهی افراد برای مطالب سایتم استفاده میکردم. ولی زیاد ازش خوشم نیومد و تصمیم گرفتم عوضش کنم و از jcommnets استفاده کنم. ولی بعد از حذف این افزونه ، jcommnets نصب نمیشه و ارور زیر رو موقع نصب میده : JInstaller::install: خطای SQL. DB function failed with error number 1064 ضمنا من چون احتمال میدادم مشکل از فارسی سازی افزونه ها باشه ، از چندین سایت فارسی مختلف که الحاقات جوملا ارائه میدن jcommnets رو دانلود کردم ولی برای همش همین ارور رو میده ! دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام یکبار دیتابیستون رو repair و دوباره تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e601 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام یکبار دیتابیستون رو repair و دوباره تست کنید سلام از طریق دایرکت ادمین دیتابیس رو repair کردم ولی باز هم همین ارور رو میده. ضمنا این ارور فقط همین یه خط نیست بلکه خیلی طولانی هم هست و اگه لازم باشه کل ارور رو میذارم ولی علاوه بر پیغامی که در پست اول عرض کردم پیغام زیر هم نشون داده میشه : کامپوننت نصب: SQL خطا دارد، یا مفقود شده است و یا فایل SQL قابل خواندن نمیباشد. DB function failed with error number 1064 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
e601 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام مشکل رو با جستجو در گوگل حل کردم و پاسخ رو اینجا هم قرار میدم تا دوستانی که مشکل مشابه دارن مشکلشون حل بشه. پاسخ این مشکل رو آقای novinfard مدیر سایت joomlaforum.ir بصورت زیر دادن : این مشکل به خاطر نسخه MySQL شماست. شما در فایل sql نصبی سرویس مورد نظر خود، به جای کد: TYPE=MyISAM کد : ENGINE=MyISAM رو قرار بدید. دوستان باید در فایل بسته نصبی افزونه مورد نظر هر چی فایل sql هست رو پیدا کنن و تغیراتی که ایشون فرمودن رو اعمال کنند. مشکل حل میشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر