padidehco 9 ارسال شده در اسفند 90 سلام به جوملایی ها دوستان عزیز من کامپوننت Widgetkit را از سایت اصلیش دانلود کردم کسی می تونه آموزش فارسی این را به من بده یا در این تاپیک آموزش بده خیلی ممنون و با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز شما کارتونو شروع کنید هر جا مشکل داشتید مطرح کنید اگه من یا دوستان اطلاع داشتیم کمک خواهیم کرد . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز شما کارتونو شروع کنید هر جا مشکل داشتید مطرح کنید اگه من یا دوستان اطلاع داشتیم کمک خواهیم کرد . یا حق سلام من این کامپوننت را نصب کرده ام و نمی دونم که چطوری از نقشه این کامپوننت و یا گالری تصاویر و یا ساید بار آن استفاده کنم ممنون می شم کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahoora2007 0 ارسال شده در اسفند 90 با درود بنده هم widget kit رو خریداری و نصب کردم تا حدودی باهاش کار کردم فقط نمیدونم چطوری می تونم اسلاید شوی باکس مانند مورد سایت اصلی ایجاد نمایم که گزینه پایینش رو هم نمایش بده http://www.yootheme.com/widgetkit/examples/slideshow قسمت پایین item 1 ... Showcase Box Example را نمایش بده ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در اسفند 90 سلام آموزش کامل را را که در خود سایت موجود هست از اون آموزش بهتر کی میتونه داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavosh63 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام آموزش کامل را را که در خود سایت موجود هست از اون آموزش بهتر کی میتونه داشته باشه بهترین راه حل برای یادگیریش اینه که یک قالب توی همون سایت یکی از نمونه قالب هاشو اسمشو برداری تو اینترنت سرچ کنی بعد سایتهایی که با بسته نصبیش گذاشتن دانلود کنی بعدش رو لوکال هاست نصب کنی بعد بری تو ی این کامپوننت ببینی چه جوری از همه امکاناتشش داره استفاده میشه . کاملا برات روشن میشه نیاز به اموزشم نداره نگرد نیست گشتم پیدا نکردم راهنمایی بیشتر خواستی پیام بده بچه های این فاروم ها خیلی تنبل هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام نگرد نیست گشتم پیدا نکردم راهنمایی بیشتر خواستی پیام بده بچه های این فاروم ها خیلی تنبل هستن kavosh63 عزیز ، لطفا در اولین فرصت قوانین انجمن را مطالعه فرمایید سعی کنید با این حرفا کاربران را دلسرد نکنید شما چطور به این نتیجه رسیدید که بچه های انجمن تنبل هستند ؟؟ اولا بهترین پاسخ در پست شماره 5 داده شده که اینم لینکش http://www.yootheme.com/widgetkit/documentation دوما در این انجمن همگی داریم با حداکثر توان فعالیت میکنیم و طبق قوانین هیچ تعهدی نسبت به پاسخ به کاربران کسی ندارد و مطمئن باشید اگه کسی جواب را بداند ، دریغ نخواهد کرد در ضمن تا به امروز یک هفته از تاریخ پست 5 تا پست 6 که شما زدید گذشته . مطمئن باشید اگه استارتر تاپیک باز هم مشکلی داشت زودتر از اینها بحث را ادامه میداد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در فروردین 91 سلام دوستان چطوری می تونم از خاصیت Lightbox استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در فروردین 91 سلام. شما ابتدا یک گالری بسازید ، و سپس نوع گالری را Lightbox انتخاب کنید و چند تا عکس داخلش قرار بدید. سپس به یک مطلب بروید و تگ php اش را داخل مطلب بگذارید. من یک پیشنهاد به شما می کنم: شما یکی از قالب های yootheme را دانلود و نصب کنید.(بسته آسان نصبش را) و بعد ببینید چطوری عمل شده است و شما همونطوری عمل کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminabcd 33 ارسال شده در فروردین 91 سلام براي استفاده از اين خاصيت مي تونيد از كد زير استفاده كنيد در هر كجا كه عكسي خواستيد قرار بديد با استفاده از اين كد ميتونيد [align=left] [/align] تو آدرس پاييني لينك عكس كوچيك خودتو قرار ميدي و در بالايي اگه عكسو تو پوشه لايت باكس قرار بدي كه به همين شكل و يا لينك عكس آپلود شده قسمت پيشنهاد ما هم كه توضيحات تصوير هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در فروردین 91 سلام براي استفاده از اين خاصيت مي تونيد از كد زير استفاده كنيد در هر كجا كه عكسي خواستيد قرار بديد با استفاده از اين كد ميتونيد [align=left] [/align] تو آدرس پاييني لينك عكس كوچيك خودتو قرار ميدي و در بالايي اگه عكسو تو پوشه لايت باكس قرار بدي كه به همين شكل و يا لينك عكس آپلود شده قسمت پيشنهاد ما هم كه توضيحات تصوير هست اگر بخواهیم یک صفحه ی سایت را در آن نمایش بدیم چطور مثلا وقتی روی متن کلیک می کنی یک صفحه ی پاپ اپ باز بشه و سایت گوگل در آن نمایش داده بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesooom 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان .من با بکارگیری widgetkit مشکل دارم و کلا نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم. نیازمو میگم لطفا راهنمایی کنید. من یه گزینه تو منو دارم به نام تصاویر من . و یه فولدر دارم به نام my mic که 30 تا عکس داخلش هست . چطور میتونم تصاویر این فولدر رو به صورت گالری به یک صفحه اختصاص بدم؟؟ اگر براتون مقدور هست کامل بگید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin916 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام براي استفاده از اين خاصيت مي تونيد از كد زير استفاده كنيد در هر كجا كه عكسي خواستيد قرار بديد با استفاده از اين كد ميتونيد [align=left] [/align] تو آدرس پاييني لينك عكس كوچيك خودتو قرار ميدي و در بالايي اگه عكسو تو پوشه لايت باكس قرار بدي كه به همين شكل و يا لينك عكس آپلود شده قسمت پيشنهاد ما هم كه توضيحات تصوير هست سلام من از این کد که استفاده میکنم عکس به صورت لایت باکس باز نمیشه،بلکه تو یه صفحه ی دیگه باز میشه که باز باید back بزنم تا به سایت بگردم، باید چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 http://www.joomedia.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-PDF/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%DB%8C%D8%AC%D8%AF%DA%A9%DB%8C%D8%AF.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر