alireza10025 6 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و احترام دوستان من تازگی پیج رنک 3 گرفتم ولی از پریروز بعداز ظهر یه دفعه آمار سایت پایین اومده و نصف شده تو host-tracker.com هم مشکلی ندارم و حدود 40 سرور را نشون میده و ok . لطفا راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود آدرس ساییتون رو قرار بدید تا چک بشه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز احتمال داره تغییراتی در آدرس سایتت داده باشی مثلا اینکه لینک صفحه نقشه سایتت تغییر کرده باشه! در صورتی که چنین مشکلاتی پیش اومده باشه مشکلی نیست و سایتت دوباره از نو ایندکس میشه حداکثر بعد از 2 روز تعداد بازدید و رنکت بالا میره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما اگه نقشه سایت داری به لینکش مراجعه کن (منظورم لینک فایل xml) هست که به موتور جستجو معرفی کردی بعضی وقتا با بعضی افزونه ها تداخل ایجاد میشه و بهم میریزه و میتونه باعث این مشکلات بشه بعد از طریق آمارگیر بررسی کن ببین بازدیدات قبلا از کجاها بوده شاید جاهایی سایتت رو لینک کرده بودن و از اونا بازدید داشتی و حالا اونا لینک رو برداشتن و یا .... شاید هم در بعضی نقاط کشور ادرست باز نمیشه یا قیلطر شده یا ... (همون مشکلات همیشکی فیلترینگ دیگه) به هر حال اینجور اتفاقها معمولا همونجوری که اومدن همونجوری هم رفع میشن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 بعد از طریق آمارگیر بررسی کن ببین بازدیدات قبلا از کجاها بوده مگه امار گیر این امکان رو داره؟ من خیلی سعی کردم جاییش رو ندیدم که... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 البته این رو هم باید عرض کنم دوستان که اینترنت داره ملی میشه خیلی مشکلات زیاد شده ISP ها همه دارن بهم میریزن ما الان به مشتریامون 3 روزه IP جدید میدیم! مطمئن باشید این مشکل اگر در همین هفته رخ داده درست میشه نگران نباش مشکل از سایت نیست. باد علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر