raminramz 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطفا کمکم کنید سایتم چرا بعضی از جاها زبان فارسی رو ؟؟؟؟؟؟؟ اینطوری میزنه؟ بعضی از افزونه ها یا خودم که دست تو قالب میبرم مثلا فرم تماس با ما یا کپی رایتم یا دکمه گوگل پلاسم اینطوری شده تمامی مدیریت محتواهای اون هاستم اینطوری شدن همشونم جوملا 1.7 هستن www.rzdownload.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خودبخود اینطور شده یا با اعمال تغییرات توسط خودتون ؟ انکدینگ جداول رو در دیتابیس چک کنید اگر درست بودند مشکل از طرف سرور هست که باید به ادمین سرور گزارش کنید اگر هم جداول مشکل انکدینگ داشتند می تونید جهت رفع از اسکریپت حل مشکل علامت ؟؟؟؟؟ جومینا که در سایت جومینا منتشر شده استفاده کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از پاسخ دهی من بعد از انتقال به سرور جدید خوب بود یهو بعد 2 روز اینطوری شد الان رو به ساب دامین همون عملیات انتقال هاست رو تست کردم درجا زبان فارسی علامت ؟؟؟ اومد پس واسه همین من فکر میکنم که اشکال از سرور باشه من برم دیتا بیس رو چک کنم باگه سوال پیش اومد میام خدمتتنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از پاسخ دهی من بعد از انتقال به سرور جدید خوب بود یهو بعد 2 روز اینطوری شد الان رو به ساب دامین همون عملیات انتقال هاست رو تست کردم درجا زبان فارسی علامت ؟؟؟ اومد پس واسه همین من فکر میکنم که اشکال از سرور باشه من برم دیتا بیس رو چک کنم باگه سوال پیش اومد میام خدمتتنون دوست عزیز سلام به phpmyadmin برید و کلیه جداول رو به utf8 تبدیل کنید ضمنا توجه داشته باشید بعد از اینکار توقع نداشته باشید که علامت های ؟؟؟؟ تبدیل به حروف فارسی بشه! اگر علامت های ؟؟؟ مربوط به بانک داده شما نیست، فایل های php مربوطه رو باید با اینکد utf8 بازکنید و حروف رو به فارسی برگردونید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در اسفند 90 آخه بیشتر افزونه هام هم اینطوری شده فایل php رو از داخل هاست ویرایش میکنم اینطوری نیست .درسته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام احتمال قوی از mod_security سرور هست که باید به ادمین سرور گزارش کنید تا درست کنند قبل از این کار بررسی کنید اگر انکدینگ جداولتون در دیتابیس روی utf8_general_ci نیست از اسکریپت زیر استفاده کنید: http://www.joomina.ir/joomla-extension/site-facility/motefareghe/363-script.html اگر مشکل پابرجا بود حتما به ادمین سرورتون گزارش کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون درود بر شما انکدینگ جداول روی utf8_general_ci هستش اون اسکریپت هم اجرا میکنم ارور 500 میده که بازم بر میگرده به مشکل هاست پس موند فقط فایل mod_security سرور که ببینم درستش میکنن یا نه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminramz 0 ارسال شده در اسفند 90 مشکل حل شد به ادمین سرور گزارش دادم درستش کردن دوستان چنین مشکلی خود به خود پیش اومد شک نکنید از سروره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر