mmfallah 5 ارسال شده در اسفند 90 سلام به طور اشتباهی کاربر admin که مدیریت اصلی سایت بود را حذف کردم یه کاربر دیگه داشتم که روی ناشر بود میخواستم یه جدید بسازم و کاربر اصلی با شناسه 62 را حذف کنم اصلی را حذف کردم ولی جدیده را اشتباهی گذاشتم رو ناشر و save کردم و اومدم بیرون حالا هم نمی تونم وارد شم آیا راهی است که بدون پنل بشه کاربر ساخت با دسترسی مدیریت اصلی؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 بله میتونید از php my adminاقدام کنید و وارد قسمت یوزر ها بشید وشناسه یکی از کاربرا رو عوض کنید وبه مدیریت تبدیلش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mmfallah 5 ارسال شده در اسفند 90 بله میتونید از php my adminاقدام کنید و وارد قسمت یوزر ها بشید وشناسه یکی از کاربرا رو عوض کنید وبه مدیریت تبدیلش کنید لطفا روش انجامش را بگین گشتم پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود 1.در کنترل پنل هاست وارد Phpmyadmin میشوید. 2.در منوی سمت چپ وارد دیتابیسی که جوملا رو نصب کردید میشید. 3.دوباره در قسمت سمت چپ وارد jos_users میشوید. در این قسمت میتونید کاربران رو ویرایش کنید و کاربر جدید بسازید. برای ساخت کاربر ادمین usertype رو Super Administrator قرار دهید همچنین برای انیت بیشتر پسورد رو md5 قرار بدید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر