rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام وقتی تمام فایل ها و دیتا بیس جوملا رو حذف و دوباره فایل هاشو میریزم حال که اسمه سایتو میزنم نصب نمیاد میگه Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام یکبار دیگه چک کنید ببینید فایل ها مشکلی ندارند. در ضمن شما از هاست رایگان دارید استفاده میکنید درسته.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 اره درسته میکشه ادمو هی قایلا رو دوباره میریزم لالاستفکر کنم وقتی فضا حالی میشه قاط میرنهجالب اینجاست ارم جوملا تو ذهنشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 اره درسته میکشه ادمو هی قایلا رو دوباره میریزم لالاست این یعنی چی.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rjalal 3 ارسال شده در اسفند 90 میگم میکشه ادمو این فضاهایه فری وقتی هم فایلارو میریزم انگار نه انگار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 دوست گلم تا متوجه شدم چی گفتی فری=free --------------------- عزیزم مشکل از هاست هستش(خودم هم همونجا حساب کاربری دارم و الان مشکل داره) اما چرا خودتو اذیت میکنی شما که داری از این انجمن استفاده میکنی بیا از جومینا هاست ، یک دامنه با هاست مناسب تهیه کن. اینجوری بهتر به نتیجه میرسی و بهتر یاد میگیری و قیمت آنچنانی هم نداره (جومینا هاست یک مثال بود)جداً چه اعصابی داری که با این هاست کار میکنی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام قطعا مشکل از طرف هاست هست و سطوح دسترسی که ادمین سرور اعمال کرده حالا شما یکبار فایل htacsses رو حذف کنید و مجدد تست کنید اگر نشد به ادمین سرور اون هاست رایگان گزارش بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر