rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان! دوستان من نمیدونم چی شده که یهو کاربران ثبت نام کرده و پیغام خصوصی ها همه چیزش علامت سوال شده!میشه کمک کنید! اینم دمو http://www.perspolis-viva.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام تغییر خاصی دادید که اینطور شد ؟ مثل نصب یا حذف افزونه برای اون قسمت از افزونه خاصی استفاده میکنید ؟ انکدینگ دیتابیس را بررسی کنید ببینید UTF-8 هستش ؟ با قالب پیشفرض جوملا هم یه تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 بله من افزونه اسکرول متن الماس رو نصب کردم و یهو اینجوری شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام صرفنظر از بحث افزونه ای که فرمودید نصب کردید بفرمایید از ابتدا این مشکل علامت ؟؟؟؟؟ رو داشتید یا بدون دخالت شما اینطور شده ؟ این احتمال قوی هست که چنانچه از ابتدا درست بوده و به یکباره اینطور شده از سرور باشه لذا ابتدا با ادمین سرور صحبت کنید و چنانچه از سرور نبود همینجا اعلام کنید در خدمتتون هستیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت اقای فرحزادیان والا خدمتتون عرض کنم که اپتدا درست بوده ولی به محض اینکه افزونه رو نصب کردم به این شکل در امده است!هم بخش پیغام خصوصی و هم اعضای عضو سایت اینجوری شده! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خب ، اگه واقعا مشکل سازه ، حذفش کنید و از دیتابیس هم پاکسازیش کنید یا اینکه شروع به بررسی انکدینگ فایلهای افزونه کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام فکر نمیکنم به خاطر نصب اون افزونه باشه ولی احتمال هر چیزی هست(میتونید برای اطمینان حذف اش کنید و مشکل رو بررسی کنید) کش رو هم خالی کنید شما یه کاری هم می تونید انجام بدید و اون اینکه ابتدا همانطور که جناب صفرعلی اشاره کردند اینکودینگ جداول مربوطه رو چک کنید اگر درست بود مطمئن باشید از طرف سرور هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 پاکش کردم اما بازم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 اینکدینگ جداول رو بررسی کردید !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در اسفند 90 بله اقای فرحزادیان!اونم چک کردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 اینکدینگ درست بود !؟ باید روی utf8_general_ci باشه اگر انکدینگ درست بود مشکل از طرف mod_security سرور هست و ادمین سرورتون باید حل کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر