hhhamed 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من از 1.7.5 به 2.5.1 ارتقا دادم فقط دکمه تغییرات ویرایشگرم نیستش و نمیتونم مطلب بذارم کمک فوری نیاز داشتم یک تصویر هم ضمیمه کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 سلام از پیکربندی کلی جوملا 2.5 سربرگ وب سایت چک کنید که "ادیتور پیش فرض" روی tinyMCE باشه. یا علی(ع)/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hhhamed 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون درست شد حالا زبان پیشفرض سایتم انگلیسی شده میخام فارسی باشه تمام گزینه ها رو هم در قسمت زبان روی فارسی گذاشتم چه کاربری و چه مدیریت ولی سایت انگلیسی هست پک زبان فارسی رو هم نصب کردم پاسخگو نبود چه تنظیماتی رو باید کجا بهش بدم ؟؟ مرسی مرسی قسمت مدیریتم کامل فارسی هست و مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام بعد از انتخاب زبان فارسی کش مرورگر و جوملای خودتون رو پاک کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه؟ آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hhhamed 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام پاک کردم مشکل همچنان ادامه دارد زبان مدیریتی درسته ولی زبان کاربری انگلیسی هست؟؟؟//؟؟ فهمیدم پلاگین قیلطر زبان روشن بود شاد باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر