atii 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام خسته نباشید. بنده یک سایت دارم که قبلا روش نیوک نصب بود ولی چون دیدم که امکاناتی که من می خوام رو برام فراهم نمیکنه کلا پاکش کردم و جوملا 1.5 روش نصب کردم. الان مرتب گوگل و دیگر مرور گرها ازش ارور 404 میگیرند، با وجود اینکه نقشه ی سایتمم به گوگل معرفی کردم ولی این ارور های 404 تموم نمیشه حتی فایل robot.txt هم ویرایش کردم تا صفحات قبلی رو ربات ها نرند ولی این مشکلم حل نشد. تورو خدا کمکم کنین، الان گوگل حدود 400 تا صفحه 404 ازم میگیره!:@ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این لینکها از قبل هستند یا جدیدا ؟ و هر روز بهشون افزوده می شه !؟ از طریق وبمستر گوگل این لینکهای مشکل دار رو حذف کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atii 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنونم که جواب دادین.تو پست اول گفتم که چون قبلا نیوک نصب بود الان ارورها مال همون نیوک قبلی و لینک های اونه. تو وبمستر هم رفتم ولی جایی پیدا نکردم که لینک ها رو حذف کنم! ممنون میشم راهنمایی کنین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 گوگل مستر برای شما باز میشه؟ بنده هم یه سری لینک داده بودم همین طور ارور 404 داشتم... از طریق سایتهایی که دوستان توی بخش (معرفی سایتهای مفید...) 4 لینک رو پیدا کرم و هر 4 تا رو همون ادرس صفحه ساختم!!! اتفاقا واسه همون 4 صفحه هم اطلاعات اصلیمو نوشتم...حالا نه ارور 404 میاد واسه ادرسش و نه جای دیگه رو دستکاری کردم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت شما: http://forum.joomina.ir/thread-5403.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atii 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از جواباتون، آقای مرادی تو اونجا گفتن که: سلام دوست عزیز برای اینکار کافیه شما قسمت site cofiguration رو باز کنید بعد crawler access و بعد از تب های موجود تب remove url رو انتخاب کنید و به صورت دستی لینک های سایتتون رو حذف کنید. در پناه حق... ولی تو این گزینه لینکی نیست که حذفش کنم بلکه میگه لینک ها رو وارد کن، یعنی من باید هر 400 تا ارورمو وارد کنم!!! :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atii 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام مجدد دوستان کسی میتونه سوال پست قبلیمو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر