mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من کامپوننت بررسی کاربران جومینا رو نصب کردم و مشکل من اینه که در صفحه کامپوننت بیشتر از 20 مورد رو نمیتونه نشون بده و اگه تعداد رو زیادتر کردید صفحه مدیریت خالی و به رنگ سفید میشه. به نظر شما ایراد از کجاست.؟دوستان البته در فایل اکسل مشکلی نداره و همه رو نشون میده. یه مشکل دیگه هم هست که وقتی پایگاه داده رو پاک میکنی شماره های جدید رو از ادامه قبلی(که پاک شده) میزنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام مجدد از دوستان و مدیران عزیز کسی نیست که جواب ما رو بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 سلام مشکل اولتون رو نمیدونم ولی واسه یه مشکل دیگه هم هست که وقتی پایگاه داده رو پاک میکنی شماره های جدید رو از ادامه قبلی(که پاک شده) میزنه فکر کنم این افزونه بیشتر از یک table داشته باشه، دنبال جدول دیگه ای باشین و اونو هم خالی کنین یا پاک کنین و مجدد نصب کنید! یا علی(ع).../ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 تشکر از پاسختون اما چیزی که مهمه سوال اول هستش و در مورد دومی چیزی دست من نیست که پاک کنم یا نه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر