yasharhi 0 ارسال شده در اسفند 90 قسمتی از سایت من rtl نشده . چطور می تونم اصلاحش کنم ؟ http://amuzeshshabake.ir/ این هم عکس قسمتی که مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 برای راست چین کردن تیترها مانند پشتیبانی، به فایل زیر برید: templates/jv_sello_i_v1.5.1/css/template.css بعد در خط شماره ی 389 مقدار زیر را اضافه کنید: ;text-align:right موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در اسفند 90 برای راست چین کردن تیترها مانند پشتیبانی، به فایل زیر برید: templates/jv_sello_i_v1.5.1/css/template.css بعد در خط شماره ی 389 مقدار زیر را اضافه کنید: ;text-align:right موفق باشید. خیلی ممنون ولی ماله من فقط 250 تا خط داره اینم لینکش amuzeshshabake.ir/template.css نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز ، به مسیر ذکر شده خوب دقت کنید ابتدا وارد پوشه templates بشید و بعد بقیه مسیر را دنبال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز ، به مسیر ذکر شده خوب دقت کنید ابتدا وارد پوشه templates بشید و بعد بقیه مسیر را دنبال کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): می دونم عزیزم . فایل رو توی publichtml کپی کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مجدد دوست عزیز ، ما منبع کد رو تو همون مسیری که قبلا ذکر شد یافته ایم در خط 389 کدهای زیر قرار گرفته اند div.moduletable h3, div.moduletable_menu h3, div.moduletable_text h3, div.module h3, div.module_menu h3, div.module_text h3 { display: block; font-size: 18px; font-weight: normal; line-height: 30px; margin: 0; overflow: hidden; } حالا کافیه به کد بالا خط زیر را اضافه کنید text-align: right; باز اگه نتونستید خط موردنظر رو پیدا کنید ، کد بالا رو تو فایلهای css تون جستجو کنید برای تایید مسیر بالا هم لینک زیر را ببینید http://amuzeshshabake.ir/templates/jv_sello_i_v1.5.1/css/template.css موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مجدد دوست عزیز ، ما منبع کد رو تو همون مسیری که قبلا ذکر شد یافته ایم در خط 389 کدهای زیر قرار گرفته اند div.moduletable h3, div.moduletable_menu h3, div.moduletable_text h3, div.module h3, div.module_menu h3, div.module_text h3 { display: block; font-size: 18px; font-weight: normal; line-height: 30px; margin: 0; overflow: hidden; } حالا کافیه به کد بالا خط زیر را اضافه کنید text-align: right; باز اگه نتونستید خط موردنظر رو پیدا کنید ، کد بالا رو تو فایلهای css تون جستجو کنید برای تایید مسیر بالا هم لینک زیر را ببینید http://amuzeshshabake.ir/templates/jv_sello_i_v1.5.1/css/template.css موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): یک دنیا سپاس خیلی لطف کردی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر