mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من افزونه ای می خوام تا به کاربرام اجازه بدم فقط بتون مطلب ارسال کنن.اونم فقط تو چندتا مجموعه خاص. یک چیز ساده می خوام. از چه چیزی استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shervin63 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان من افزونه ای می خوام تا به کاربرام اجازه بدم فقط بتون مطلب ارسال کنن.اونم فقط تو چندتا مجموعه خاص. یک چیز ساده می خوام. از چه چیزی استفاده کنم؟ شما هم می توانید از جوملا 1.7 به بالا یا افزونه k2 که افزونه کاربردی ، ساده ولی با تنظیمات بسیار می باشد استفاده نمایید هر چند شاید که شاید از نظر برخی دوستان برای افراد تازه کار مناسب نباشد شاد باشید... سرفراز و آزاد ، ایران... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام اگه با ارتقای جوملاتون به 2.5 مشکلی نداشته باشین ، میتونین از UAM استفاده کنید . قبلا معرفی کردم در غیر اینصورت از منوی ایجاد مطلب پیشفرض جوملا استفاده کنید یا از همون K2 که دوستمون در بالا به اون اشاره کرد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 دوستان ممنون از پاسخ های شما چون از ماژول هایی برای گرفتن و نمایش اخبار از مطالبم استفاده می کنم، نمی تونم از K2 استفاده کنم.ارتقا هم نمی تونم بدم. اما خودم یکسری جستجو کردم و به کامپوننتی به نام ninja content برخوردم.این کامپوننت چطور هست ؟ اگر لازم باشه خریداری هم می کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 چرا از خود قسمت ارسال مطلب کاربر توی جوملا 1.5 استفاده نمی کنین؟ کافیه فقط براش لینک منو بسازین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 برای اینکه کاربر می تونه تو هر مجموعه ای که خواست مطلب ارسال کنه. ببینید وضعیت سایت من به صورت زیر هست: تعداد 10 تا کاربر دارم و نه کم می شوند و نه زیاد.می خوام 10 تا بخش و مجموعه درست کنم که هر کاربر فقط به یک بخش و مجموعه خاص دسترسی داشته باشه و فقط بتونه به اون مطلب ارسال کنه. همین ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟ ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در اسفند 90 این افزونه را یک امتحانی بکنید. برای کاربر صفحه اختصاصی میسازه که خودش میتونه ایجاد، ویرایش و حذف کنه BS Myjspace نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اما این برای کاربر صفحه شخصی می سازه.من می خوام کاربر بتونه تو یه مجموعه خاص بنویسه تا تیتر در ماژولی از صفحه اصلی نشون داده بشه. ممنون می شم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 برای اینکه کاربر می تونه تو هر مجموعه ای که خواست مطلب ارسال کنه. ببینید وضعیت سایت من به صورت زیر هست: تعداد 10 تا کاربر دارم و نه کم می شوند و نه زیاد.می خوام 10 تا بخش و مجموعه درست کنم که هر کاربر فقط به یک بخش و مجموعه خاص دسترسی داشته باشه و فقط بتونه به اون مطلب ارسال کنه. همین ممنون عزیز شما میتونی منو ارسال مطلب رو بسازی نمایش بدی.. 10 کاربر مطالب رو ارسال کردن باید ابتدا مدیریت تایید کنه برای نمایش در سایت رو... بعد خودتن بخش مربوطه رو تعیین کنید...:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 این خیلی سخته چون شاید هر کاربر روزی 10 تا مطلب ارسال کنه. من چطور تشخیص بدم برای کدوم بخش می خواسته؟ افزونه ی دیگری نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در اسفند 90 دوستان ممنون می شم راهنمایی کنید. خیلی مهمه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. لطفا اسپم ندید. این کامپننی که دوست عزیز آقای موذنی معرفی کردند را تست بکنید شاید بتوان برای هر کاربر مجموعه ای مشخص ساخت. k2 را هم تست بکنید چون یک فسمت برای یوزر ها داره و فکر کنم این امکان را داشته باشه. اگر چیزی پیدا نکردید ، می توانید به آقای رضایی یا آقای حاجی پورد بگید اختصاصی برایتن بنویسند. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر