مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام دوستان من با com_swmenufree6.1 کار میکنم ولی من ماژول در کوکال نصب کردم و کار میکنه با همون قالبی که در هاست استفاده میکنم ولی در هاست توی هر موقعیت قرار میدم نشون نمیده ممنون میشم هر یک از کاربران بتونه مشکل منو حل کنه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 من هم از این کامپوننت برای قالب آبشاری سایت استفاده کردم . ابتدا بخش ها و مجموعه های هر بخش را در قسمت های مربوطه ساختم بعد یک منو ساختم و بعد زیر منو ها را ساختم و هر زیر منو را با ( نمایش لیست مجموعه های بخش ) مرتبط کردم . سپس در تنظیمات کامپوننت swmenu آن را در موقعیت User3 قرار دادم . این را هم بگویم که قالب سایتم را در برنامه آرتیستیر طراحی کرده ام و منوهای آبشاری را از آن جا طراحی کرده بودم . تنظیمات کامپوننت swmenu را در فایل ضمیمه قرار داده ام . این را هم بگویم که رنگ زیر منو های سایتم را از طریق عکس انتخاب کرده ام . وقتی در آرتیستیر طراحی می کردم رنگ هایی را برای نمایش منو ها انتخاب کرده بودم که با اتمام ساخت قالب داخل پوشه عکس ها قرار گرفته بود . آن را پیدا کردم و دو حالت زیر منو ( قرار گیری موس روی منو و حالت ساده ) را در فتوشاپ از هم جدا کردم و بصورت دو عکس جداگانه ذخیره کردم و در کامپوننت swmenu در قسمت رنگها و پس زمینه ها آن عکس ها را آپلود کردم و از آنها استفاده کردم تا مثل آرتیستیر شود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 سلام من از com_swmenupro6.1 استفاده میکنم اما این کامپوننت در برخی از قالب ها گیر داره برای همین باید دستی هم کد نویسی بتونید انجام بدید که مشکلاتش را رفع کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در شهریور 89 سلام امیر جان من الان این ماژول و در کوکال با همون قالبی که در هاست استفاده میکنم نصب کردم ولی در کوکال درسته در هاست اصلا در هیچ موقعیتی نوشن نمیده :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 دسترسی پوشه ها را چک کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مجید قنادیان 11 ارسال شده در شهریور 89 بعضی از هاستینگ ها با این کامپوننت مشکل دارن نمی دونم چرا من خودم از چند تا شرکت هاست دارم رو بعضی عاش جواب میده رو بعضی هاش نه دلیلشا نمیدونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام مهدی جان یه نکته کوچیک هم هست در تنظیمات ماژولها به اونم دقت کن / تو تنظیمات ماژولت > " انتخاب منو: " نباید رو "هیچ کدام" باشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر