leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان عزیز... در حال حاظر شکلکهای جی کامنت بالای قسمت نوشتن متن یه دکمه داره که کاربر روی دکمه کلیک میکنه و شکل را انتخاب میکنه میفرسته داخل متن.... حالا برخی رودیدم که شکلکها به صورت نمایان همگی بالای ارسال نظر نمایان هستند.... چه طور میشه این کار رو انجام داد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست من برای این کار از قسمت پیکربندی کلی جی کامنت از سربرگ طرح بندی گزینه ی "نمایش BBCode" رو روی خیر قرار بدین. یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 این کار رو کردم تاثیری نداشت....!!! چک کلی و...کش ...پاک کردم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام از طریق مدیریت یادم نیست که میشه یا نه ولی با کمی تغییر در کد ها میتونید این کار رو انجام بدین /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 :64 (28): از طریق مدیریت نمیشه! تغییرات در کد ها رو حدودا بگید پیداش میکنم...:heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر