Ramin1223 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من یه ناحیه دارم به نام 'user1' که یه استایل پیش فرض داره به نام 'joomla_quickjump' ، من اومدم تو فایل css قالبم یه استایل جدید با نام 'joomla_quickjump_mystyle' درست کردم. حالا یه ماژول در ناحیه 'user1' قرار دادم و پسوند کلاس ماژول رو به 'mystyle_' تغییر دادم، هر استایلی که تو 'joomla_quickjump_mystyle' قرار دادم تو ماژول 'user1' اعمال شد. حالا میخوام برای عنوان ناحیه 'user1' نیز یک استایل بخصوص قرار بدم ولی نمیدونم چطوری اینکارو بکنم، ممنون میشم اگه یکی از اساتید در این مورد راهنماییم کنند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطف کنید دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ramin1223 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام لطف کنید دموی آنلاین بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): ممنون ازتون شرمنده من دارم تو لوکال کار میکنم و امکان آپلود ندارم ولی شاید از رو تصویر زیر منظورمو متوجه بشین تصویر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام قالب بنام الله رو دانلود و برسی کنید /. متوجه خواهید شد زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر