mis.shafiee 1 ارسال شده در اسفند 90 سلام من سایتی را با جوملا طراحی کرده ام. وقتی آدرس سایت را می زنم و وارد صفحه اصلی میشوم ،می خواستم کل صفحه ام بدون اسکرول عمودی باز شود.این کار برای مهم است چونمی خواهم کاربر که وارد سایت شد کل صفحه اصلی را یکجا ببیند انگار که ( ctrl+-) روی کیبورد را چند بار بزنیم و وقتیکه وارد صفحات دیگر شد همان حالت اولیه اش حفظ شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام منظور شما واضح نیست! دموی آنلاین از سایتتون قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در اسفند 90 سلام اين مسلما به قالب و نوع طرح بندي شما بستگي داره وگرنه نميتونيد همه بينندگان رو مجاب كنيد كه صفحه رو زوم منفي كنند از قالبي كه ارتفاع زيادي ندار استفاده كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mis.shafiee 1 ارسال شده در اسفند 90 من لینک تصویر آپلود شده را برایتان قرار می دهم.چون روی لوکال دارم کار میکنم. من با zoom 50% این عکس را گرفتم. http://up7.iranblog.com/images/12980152340285409560.jpg حالا چه کاری انجام دهم که شخص بدون اینکه zoom را تنظیم کند وقتی وارد صفحه شد کل صفحه اصلی را یکجا ببیند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر