vpstone 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من جوملا 1.5 داشتم وحالا به 2.5 ارتقاء دادم همه چیز درست کار میکنه ولی وقتی خاصیت "آدرسهای موتورهای جستجوی مورد پذیرش" را فعال می کنم عکسهای مطالب وبرخی کامپوننتها در برخی از صفحات سایت لود نمیشه مثلا در صفحه اصلی درسته اما در صفحات دیگه نه خیلی جستجو کردم و هر طور تونستم فایل .htaccess را تغییر دادم ولی مشکلم حل نشده لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام آدرس سایتتون را قرار بدید تا بررسی بشه این مشکل امکان داره از هاست شما باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vpstone 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام آدرس سایتتون را قرار بدید تا بررسی بشه این مشکل امکان داره از هاست شما باشه سلام ممنون از توجه شما من قبلا جوملا 1.5 داشتم ومشکلی نبود . این آدرس سایت http://www.quranhoda.tebyanidc.ir/ اگر ملاحظه بفرمایید می بینید مثلا ماژول Nice Social Bookmark در صفحه اصلی و درباره ما تصاویر درست لود میشه ولی در مابقی صفحات تصاویر این ماژول لود نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت دوستان این انجمن مختص اسکریپت های به غیر جوملاس مطلب منتقل شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام از کدام مرورگر استفاده میکنید من الان با فایرفاکس تست کردم ، مشکلی نداشت . چند از منوهای مختلفتون رو هم تست کردم ، مشکلی نبود موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر