علقمه 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام.ميخوام مطلبي كه تو صفحه اصلي هست و ادامه مطلب داره وقتي رو ادامه مطلب كليك ميشه ديگه اون مطالبي كه تو صفحه اصلي بود ديگه نياد.فقط مطلبي كه تو ادامه مطلب نوشتم بياد.بايد چيكار كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوست عزیز منظورتون رو واضح تر بگید تا راهنمایی کنیم من چیزی از پستی که زدید نفهمیدم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اسفند 90 سلام. ارور خواصی میده؟ لطفا ارور را این جا بنویسید. شما از کامپوننت خواصی استفاده می کنید؟ تبلیغات؟ موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام دوستان فکر کنم منظور این دوستمون اینه که پس از کلیک روی دکمه ادامه مطلب ، دیگه متن قبل از ادامه مطلب نمایش داده نشه و فقط متن از قسمت ادامه مطلب تا انتهای مطلب نمایش داده بشه در حال حاضر من چیزی به ذهنم نمیرسه ، منتظر نظر سایر دوستان باشید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر