colorfulleyes65 2 ارسال شده در شهریور 89 سلام اگه بخوام دور قالبم یه کادر بذارم.یعنی منو اصلی و پنجره ها یا کامپوننت ها درون یه کادری قرار بگیرند تا نظم قالب قشنگتر بشه،چیکار باید کنم؟ ادرس سایت:www.mkhorsand.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در شهریور 89 دوست عزیز اگر بخواهید می توانید از نرم افزار آرتیستیر برای طراحی قالب جوملا استفاده کنید که قابلیت های زیادی داره . منوی ظاهری اش شبیه آفیس 2007 است و کلی امکانات برای طراحی قالب داره ، از طراحی کادر ها بنر ها ، لوگوها گرفته تا طراحی دکمه ها و حتی می تونی فونت ها رو هم اونجا تعریف کنی تا طبقه سلیقه تان یک سایت داشته باشید . نرم افزارش نمی دونم تو هاست جومینا آپلود شده یا نه من اگر دسترسی داشتم برات آپلود می کردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست عزیز دستور cssی کار به صورت زیز هست حال شما باید اینو در css قالبتون به المانهای مورد نظر عمال کنید border: 2px solid #ccc; یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر