vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 سلام من الفا یوزر پوینت رو نصب کردم ولی هر کار میکنم ماژول نمایش امتیاز کاربر تو سایت نمایش داده نمیشه . ماژول فعال هست ولی هیچی نشون داده نمیشه بقیه ماژول ها کار میکنند http://new.aftabe14.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 کسی نیست>؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سروش 40 ارسال شده در اسفند 90 کسی نیست>؟؟؟؟ لطفا کمی تحمل داشته باشید! منظورتون از اینکه نمایش نمیده چی هستش ؟ تو بلوک کناری که داره نمایش میده : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 منظورم ماژول نمایش امتیاز هر کاربر باید چهار تا باشه ولی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 یکی کمک کنهاینم عکسی از محیط مدیریت ماژول هر چهار تا فعاله ولی AlphaUserPoints - Actual Points نمایش داده نمیشه کمک کنید یکی کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست عزیز از ارسال اسپم خودداری کنید... با قالب پیشفرض جوملا تست کردید؟؟ با اون هم مشکل داره؟؟ یکی از ماژول ها را غیرفعال کنید تا سه تا بشند باز هم نشون داده نمیشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 بله با همه قالب ها امتحان کردم ماژول هارو هم غیر فعال کردم ولی بازم نشون داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 پس ممکن هست مشکل از ماژول باشه... یا اینکه در تنظیمات کامپوننت آلفا یوزر باید گزینه مورد نظر را فعال کنید بهتر هست به تنظیمات این افزونه هم سر بزنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 متوجه شدم در بعضی از قالب ها کار میکنیه ولی دربعضی از قالب ها کار نمیکنه من حالا چکار کنم در این قالب نشون داده بشه مشکلش کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در اسفند 90 چرا جومینا خلوت شده؟ کسی نیست جواب بده لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز صبور باشید!! خب پس قالبتون مشکل داره فکر نمیکنم قالب پیشفرض جوملا مشکلی داشته باشه موقعیت ماژول مورد نظر را تغییر بدید در قالب های مختلف موقعیت رو تغییر بدید بینید مشکلتون حل میشه یا نه... کسی نمیتونه دقیق به شما بگه مشکل از کجاست شما باید از آزمون و خطا استفاده کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر