dadafarid 0 ارسال شده در اسفند 90 ماژولی که لود تصاویر رو به تاخیر میندازه یعنی با اسکرول کردن صفحه تصاویر لود میشوند؟! اکثر سایت های نیوکی ازش استفاده میکنند اسمش چیه و اگه واسه جوملا موجوده معرفی کنید. با سرچ به نتیجه ای نرسیدم. کامروا باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام لطفا کمی بیشتر توضیح بدید من چندتا از سایت های نیوکی رو باز کردم چنین موردی ندیدم آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dadafarid 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام ... الان یادم نیومد تو کدوم سایت های نیوکی دیده بودم ولی تو سایت جوم فنس هم استفاده شده: http://joomfans.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dadafarid 0 ارسال شده در اسفند 90 نبود این افزونه? نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز صرفا این چنین افزونه رو من ندیدم ولی مشابه زیاد داخل همین انجمن معرفی شده... جستجو کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر