fantome10 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام من برای نمایش یه سری مطالب سایتم از یه ماژول تب ساز استفاده کردم ، منتها تب سازم خیلی ساده است و برای اینکه بتونم مطالب توش رو زیبا تر کنم از چند تا پلاگین استفاده کردم و جواب نگرفتم . ظاهرا این پلاگین ها توی ماژول تب ساز کار نمیکنن . پلاگین هایی که امتحان کردم اینا بود : Admiror Frames - جلوه های متن 1 میخوام ضمینه مطالبم رو رنگش رو تغیبر بدم (یه چیزی تو مایه های همین 2 تا پلاگین). جلوه های متن 1 و Admiror Frames خیلی گزینه های خوبی بود و خیلی حالت هاش رو دوست داشتم. ولی هر کاری کردم نشد. میخواستم بدونم آیا راهی داره از این پلاگین ها برای نمایش مطالبم توی تب هام بتونم استفاده کنم ؟ یا اگر پلاگین دیگری هم هست که بتونم ازش استفاده کنم که یه جلوه هایی مثل اینا داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید. با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام برای اینکار باید در سی اس اس های خود ماژول تغییر ایجاد کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در اسفند 90 به چه صورت در سی اس اس ها ماژول تغییر ایجاد کنم ؟ آیا راه دیگه ای نداره ؟ افزونه ای که مشکلم رو حل کنه و یا روشی که بتونم از همین افزونه ها تو تب هام استفاده کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در اسفند 90 کسی نیست کمک کنه !!! چیکار کنم ؟ از این ماژولا نمیتوم استفاده کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر