leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام اسلاید شویی نصب کردم اما وقتی موس روش میره یه خطی افقی میفته روی عکس اسلاید شو چی کارش باید بکنم؟www.milad.asia نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مشکلی که میگید برای ما که اینطوری نبود با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام من سایتتون رو باز کردم مشکلی نداره آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 2 تا فلش چپ و راست اسلاید شو میاد وقتی موس میره روش که کلیک کنی عکس بعدی بیاد این خط افقی میفته وسط تصاویر اینم عکسی که من گرفتم: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 دوست عزیز ممکنه مشکل از سیستم شما باشه من با ie و ff چک کردم هیچ مشکلی نداشت آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام بنده هم با فایرفاکس / کروم / اکسپلورر چک کردم مشکلی نبود !!! کش اتون رو خالی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر