leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 سلام راهی هستش که کلا تمام فنتهای داخل سایت رو یکجا تغییر داد ؟ الان فنت سایت من tahoma نیست بخوامدونه دونه تغییر بدم خیلی طول میکشه راهی هست همه مطالب رو با هم تغییر فنت بدم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام برای این کار کافی هست که که فونت رو در بادی تغییر بدین /. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 میشه دقیق تر بگید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 90 با سلام داخل فایل css قالبتون به دنبال تگ body بگردید و به فرض مقدار font-family رو از Arial به Tahoma تغییر بدید معمولا تگ body در ابتدای فایل قرار گرفته است موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 یعنیکلا یه دونه رو عوض کنم کل سایت تغییر میکنه فنت یا باید توی قالب بشینم دونه دونه اسما فنتا رو عوض کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 یعنیکلا یه دونه رو عوض کنم کل سایت تغییر میکنه فنت یا باید توی قالب بشینم دونه دونه اسما فنتا رو عوض کنم؟ بله اگه از از روش پست 4 استفاده کنید همه فونتها عوض میشه این خودش یکی از مهمترین دلایل ایجاد زبان css هست. آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در اسفند 90 body { line-height: 21px; font-family: arial; } body#bd { رو تغییر دادم به: body { line-height: 21px; font-family: Tahoma; } body#bd { درست شد خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر