BlackStar 26 ارسال شده در اسفند 90 با عرض سلام به هنگام نصب جوملا با این مشکل مواجه میشم که به جای اینکه کلمات فارسی یا انگلیسی نمایش پیدا کنه کلمات پیشفرض و رزور شده خود جوملا نمایش داده میشه که نامفهومه ... عکس زیر رو ملاحظه کنید: نسخه جوملا 2.5 هست کامل و چند بار آپلود کردم حتی فولدر زبان رو هاست بنده دایرکت ادمین هست در لوکال هاست این مشکلو ندارم.. {یه بار هم از لوکال هاست نصب شده انتقال دادم و دیتابیس رو ایمپورت کردم اما باز در قسمت مدیریت و خود سایت این مشکل بود} تو انجمن هم سرچ زدم اما جوابی نگرفتم تنها یکی اینجا همین مشکل رو مطرح کرده بود که جوابی انگار نگرفته: http://forum.joomina.ir/thread-3302.html ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام ابتدا از مدیر سرورتون بپرسید که با جوملا سازگار هست یا خیر؟ اگه سازگاره شما سطح دسترسی تمام پوشه ها رو روی 777 بذار ببین بازم اینجوریه یا خیر این مشکل به این دلیل پیش اومده که فایل های زبان رو نمیتونه بخونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در اسفند 90 ممنون از پاسخگویی پرمیشنها رو تغییر دادم اما فرقی نکرد در مورد پشتیبانی هم تیکت زدم ببینم چه جوابی میدهند.. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در اسفند 90 سلام قبلا من این بحثو توی انجمن دیدم که محکم ترین جواب این بود که هاست شما از فشرده سازی پشتیبانی نمیکنه با مدیر هاست تماس بگیرید تا براتون یه افزونه ای رو نصب کنه تا مشکلتون حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در اسفند 90 ممنون دوستان مشکل حل شد همونطور که دوست عزیز zyv گفتن مشکل از عدم پشتیبانی هاست از فشرده سازی بود که درست شد/ ممنون از همه بای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر