redo 0 ارسال شده در شهریور 89 سلام من اسکریپت خبر خوان دانلود کردم و مثل اموزش شما عمل کردم و خوب پیش رفت ولی وقتی کدی که بهم میده رو در یک صفحه دیگه قرار میدم هیچ چیزی نمایش نمیده ؟ لطفا راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
redo 0 ارسال شده در شهریور 89 خیلی پشیمونم که در این سایت و این انجمن ثبت نام کردم لطفا اکانت منو پاک کنید ممنون میشم عجب پاسخگویی دارید چش میخورید اینقدر زود جواب ندید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام دوست عزیز خوش آمدید ! ما در اینجا درمورد دادن جواب با کسی قرارداد نبستم ! چه برسه به زود یا دیر شدن آن ! اگه از این پس میتونید صبر پیشه کنید ما در خدمتیم در غییر این صورت ... شما رو به خدا میسپاریم صبور و شکیبا باشید در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در شهریور 89 سلام هرگاه بابت پاسخ گویی یا کمک و راهنمایی از شما پول یا چیز دیگری دریافت کردیم اونوقت در صورت دیر جواب دادن کنایه نثارمون کنید. از شما خواهش میکنم از این به بعد هنگام عضویت در سایت یا انجمنی قبل از اینکه با قوانینش موافقت کنید و دکمه تایید رو بزنید یک بار قوانین سایت رو مطالعه کنید و یاد بگیرید که به قوانین احترام بگذارید. اکانت شما در صورتیکه مدیران صلاح بدونند حذف خواهد شد. موفق و پیروز باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 89 جالب اینجاست که در جومینا اصلا اسکرپن خبر خوان تا بحال منتشر نشده است :x (25): فکر کنم دوستمون انجمن اشتباهی اومدن ، مگر اینکه در پستهای انجمن باشه قانون شماره 36 ) سعی خواهد شد تا به ارسال های شما در اسرع وپاسخ داده شود اما در صورت عدم دریافت پاسخ هیچ مسئولیتس متوجه انجمن نمیباشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام امیر جان فکر کنم باید از موضوعات جومینا اسکریت باشه / به بخش دقت کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در شهریور 89 اسکریپت خبرخوان تست شده هستش... و احتمالا آدرس آر اس اس رو اشتباه وارد کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
redo 0 ارسال شده در شهریور 89 عجب طرفدارایی داره خشونت ما در اینجا درمورد دادن جواب با کسی قرارداد نبستم ! چه برسه به زود یا دیر شدن آن ! پس چرا سایت بالا اوردی اگه به مردم کمک نکنی ؟ هرگاه بابت پاسخ گویی یا کمک و راهنمایی از شما پول یا چیز دیگری دریافت کردیم اونوقت در صورت دیر جواب دادن کنایه نثارمون کنید همه انجمن ها ایرانی پول میگیرن تا جواب مردم بدن ؟ جالب اینجاست که در جومینا اصلا اسکرپن خبر خوان تا بحال منتشر نشده است جالب اینجاست که سربرست کل نمیدونن چنین چیزی در سایتش وجود داره یا نه اسکریپت خبرخوان تست شده هستش... و احتمالا آدرس آر اس اس رو اشتباه وارد کردید ممنون از راهنمایی دوستان شما مثلا سایت بالا اوردید که مردم بیان ازش سود ببرن نه اینکه یک هفته تاپیک درخواست کمک زده شده و اصلا پاسخی داده نشده حداقل میگفتید که اشتباه از شماست اسکریپت مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 89 با سلام ما در اینجا درمورد دادن جواب با کسی قرارداد نبستم ! چه برسه به زود یا دیر شدن آن ! پس چرا سایت بالا اوردی اگه به مردم کمک نکنی ؟ دوست عزیز من نگفتم کمک نمیکنیم ! شما یجوری حرف زدید { پست 2} که کسی ندونه فکر میکنه ما باید به شما کمک کنیم , بله ما این سایتو بلا اوردم که به دوستا عزیز یه چیزی یاد بدیم یه چیزی هم یاد بگیریم ! .... جواب شما رو کسی ندونه باید چیکار کنه ؟ هرگاه بابت پاسخ گویی یا کمک و راهنمایی از شما پول یا چیز دیگری دریافت کردیم اونوقت در صورت دیر جواب دادن کنایه نثارمون کنید همه انجمن ها ایرانی پول میگیرن تا جواب مردم بدن ؟ بله ! شما برید یک سایت و انجمنی رو پیدا کنید که مشابه این امکانات رو در اختیارتون قرار بده ! ونم با پشتیبانی 24 ساعته { ساعت ارسال پست رو نگاه کنید متوجه میشید } ون وقت میبینید که پولم میگیره یا نه ! جالب اینجاست که در جومینا اصلا اسکرپن خبر خوان تا بحال منتشر نشده استجالب اینجاست که سربرست کل نمیدونن چنین چیزی در سایتش وجود داره یا نه میدونید جومینا چنتا سایت وابسته داره ؟ سرپرست کل باید دونه دونه از ارسالهای اونا با خبر باشه و چکشون کنه ؟ در حالکه مدیران هر کدام مهندسین متخصص هستند !؟ جناب تهرانی مسئول سایت اصلی هستند و منضورشون هم سایت اصلی بود . درضمن بهتر اینو هم بدونید هرچیزی که در سایت و سایتهای وابسته جومینا قرار میگیره ابتدا چک و برسی میشه و بعد برای دانلود قرار میگیره ! دیدیده که مسئول سایت جومینا اسکریپت { آقا محمد } جواب شما رو دادن ! پس هر چیذی که تو سایت قرار میگیره اول تست میشه بعد انتشار پیدا میکنه . امیدوارم تو زندگیتون موفق باشید و صبور یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در شهریور 89 ممنون آقای شمسی... تمامی اسکریپت ها تست شده هستند ... واگر هم مشکل خاصی بود پیام خصوصی بزنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر