9ktenews.com 3 ارسال شده در اسفند 90 سلام الان 1-2 سات هست که این پیغام رو وقتی میخوام وارد مدیریت مطالب بشم میبینم Fatal error: Out of memory (allocated 22020096) (tried to allocate 603 bytes) in /home/yainfo/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462 قبلا هم فکر کنم پیش امده بود چی میشه که اینطور میشه ؟ ممنون میشم دوستان کمک کننمن 200-300 مطلب از سطل آشغال مطالب رو حذف کردم و درست شد ! دوستان کسی دلیل دقیق این اررو رو میدونه بگه بدونیم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام فضای هاست اتون رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در اسفند 90 هاست نامحدود ترافیک نامحدود دقیقا چی رو برسی کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در اسفند 90 با سلام و درود فضای دیتابیس شاید محدود باشه اون رو هم چک کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر