mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان این بخش kh Extended در کجای مدیریت منوها هستش.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی ؟ شما بگو چیکار می خوای بکنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام آقای دفاعی به من آدرس (مدیریت > منوها > منوی اصلی > صفحه ی اصلی > Parameters (kh Extended) را دادند در رابطه با تغییر نام سایت در یه انجمن دیگه اما من چیزی نمیبینم در حقیقت Parameters (kh Extended باید بعد از { پارامترها (سیستم) } در بخش ویرایش منوها باشه . حالا مشکل اینه که نیستش و نمیدونم چطور باید فعال بشه که قابل دیدن باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 شما برای تغییر نام سایت که در تایتل نوشته میشه باید در همین بخش در ستون پارمترها - سیستم داخل کادر "عنوان صفحه" متن موردنظرتون رو بنویسید و نمایش عنوان صفحه رو روی بله بگذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 آقای دفاعی تشکر از پاسختون اما سوال من همون پست 1 هستش و تغییر نام را در تاپیک جداگانه پرسیدم اما جوابی نگرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوست من این جزء پارامترهای قالب های شرکت خلیلان هستش که روی بسته های نصبی که میده برای قالب هاش موجوده مثل شکل زیر. که برای توضیحات اضافه زیر منوی اصلی سایت که بالای صفحه قرار داره به کار میره. موفق باشید، یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 خوب مشکل من هم همینه که با اینکه بسته نصبی من از خلیلان هستش اما این گزینه رو نیست. البته اگر به هنگام نصب جوملا اطلاعات پیشفرض رو نصب کنی این گزینه میاد اما حالا که من اطلاعات پیشفرض رو نصب نکردم این گزینه هم نیستش و حتی کامپوننت k2 خیلی چیزای دیگه ----------------- حالا چجوری میتونم این گزینه رو اظاف کنم.؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اسفند 90 یه کار میتونین انجام بدین ولی ریسک داره، امکانش هست که مطالبتون از بین بره بنابراین پیشنهادم اینه که این کار روی لوکال انجام بدین و اگه اون چیزی که می خواین در اومد به هاست منتقلش کنید. شما از روت تون فایل configuration.php رو حذف کنید(قبلش یه کپی بگیرین ازش و همچنین یه بک آپ از دیتابیستون هم بگیرید)، بعد از بسته نصبی خلیلان پوشه installation رو توی روتتون بریزید و مراحل نصب رو انجام بدین، فقط دقت کنید که موقع نصب توی قسمتی که اطلاعات دیتابیس رو وارد می کنید(همون دیتابیس قبلی رو باید معرفی کنید بهش) گزینه "حذف جداول موجود" انتخاب نشده باشه. و در ادامه نصب اطلاعات نمونه رو هم بزنین تا نصب کامل بشه. بعد از نصب، از قسمت مدیریتتون یه مقدار باید مطالب ویرایش کنید تا اون چیزی که میخواین در بیاد. موفق باشید. یا علی(ع)... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.tohidian 12 ارسال شده در اسفند 90 سلام آقای عرفان متاسفانه این کار شدنی نیست و کلیه مطالب و منوها و تنظیمات قبلی حذف میشن و از بین میرن. ------------- راه دیگه ای نیست.؟سلام دوستان راهش رو پیدا کردم در اصل باید افزونه plg_menuparams را نصب کنیم که من این افزونه رو از داخل بسته نصبی خلیلان خارج کردم و روی سایت نصب کردم. تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر