majid_r 0 ارسال شده در اسفند 90 نقشه سایت ما خیلی قاطیه میشه بگید چیکارش کنم درست بشه قبلا درست بود الان به این شکل دراومده www.cinemaparsi.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام مشکلی نداره http://www.cinemaparsi.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1 آرزومند آرزوهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_r 0 ارسال شده در اسفند 90 من که اینا رو به گوگل معرفی میکنم ایراد میگیره هر بار http://www.cinemaparsi.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml این نقشه من چرا با بقیه سایتها که از xmap استفاده میکنن فرق داره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید تغییری در تنظیمات نقشه اعمال نکردید ؟ افزونه نقشه سایت اتون رو حذف و مجدد نصب و تنظیمات رو اعمال کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_r 0 ارسال شده در اسفند 90 حذفش کردم همه جدولهاشو تو دیتابیس رو هم پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم همینطوریه انواع تنظیمات رو هم تست کردم درست نشد اساتید راهنمایی کنید لطفا یا یه کامپوننت دیگه معرفی کنید ما استفاده کنیم www.cinemaparsi.com/index.php?option=com_xmap&sitemap=1&view=xml نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 !!!!! شاید با افزونه ای تداخل داره یا تغییراتی در سیستم دادید !؟ دقیقا قبل از بروز این مشکل چه کردید ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid_r 0 ارسال شده در اسفند 90 قبلش acesef ایراد داشت یه بار حذف کردم و دوباره نصب کردمش اونم با کلی دردسر الانم که xap ایراد پیدا کردهتغییر دیگه ای نداشتیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 شما با یه افزونه دیگه امتحان کن یه کامپوننت دیگه برای نقشه سایت نصب کن ببین بازم مشکل داره احتمالا همون آسف مشکل ایجاد کرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nour 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام دوستان مشکل xmap که یه بار باز می شه یه بار باز نمی شه که ارور culom 1 1 رو میده برای اینه که شما تیک cash رو زدید از تو تنضیمات تیک cash رو بردارید التماس دعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahan258 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام xmap روي لوكال كار نميكنه چه كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام حذف و دوباره نصب کنید. زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر