firoozi 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت اساتید من کامپومت aup رو در سایتم نصب کردم و با آپلود آواتار مشکل دارم! همینطور که در عکس قابل مشاهده می باشد ارور اخطار! - نا موفق در انتقال ایراد ، قادر به آپلود فایل نیست را می هد ادرس سایت: http://bndfilm.in نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
firoozi 0 ارسال شده در اسفند 90 ببخشید میدونم باید صبر کنم و اسپم ندم ولی کسی نیست بدونه مشکل از چیه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در اسفند 90 سلام سطح دسترسی پوشه ها رو چک کنید آرزومند آروهایتان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما در لوکال تست میکنید یا در هاست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
firoozi 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام در هاست می باشد سطح دست رسی همه پوشه 0755 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید فقط در این افزونه مشکل آپلود دارید !؟ (در مدیریت سایت مشکل آپلود ندارید!؟) مسیرهای tmp و logs رو هم بررسی کنید که درست باشیند... (تنظیمات کلی) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
firoozi 0 ارسال شده در اسفند 90 ممنون بله فقط در این افرونه مشکل ارسال دارم! مسیرهای tmp و logs هم درست هستند و مسکلی ندارند با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اسفند 90 با سلام حجم فایل زیاد نیست ؟ پسوند های دیگه بر عکس ها رو هم تست کنید. سطح دسترسی دارکتوری رو هم برسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
firoozi 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام حجم فایل هم کم بود پسوند های دیگه بر عکس ها رو هم تست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام شما دسترسی ها رو بذار رو 777 و دوباره امتحان کن تنظیمات اف تی پی رو هم بررسی کن ببین درسته؟ اگه پلاگین امنیتی نصب کردی غیرفعالش کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
firoozi 0 ارسال شده در اسفند 90 با دست رسی 777 امتحان کردم کامپونت امنیتی sh404sef رو فقط رو سایت دارم! که واسه این افزونه غیر فعاله تنظیمات ftp ولی غیر فعاله کاملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام مراحل زیر رو یک به یک انجام دهید ( بعد از انجام هر کدام مشکل رو بررسی کنید) : 1. حذف کامل افزونه و بعد از اطمینان از سالم بودن نسخه ای که دانلود کردید اقدام به نصب مجدد 2. ftp رو ست و فعال کنید و مشکل رو بررسی کنید 3. اگر مشکل پابرجا بود احتمال داره با افزونه خاصی تداخل داشته باشه که باید افزونه ها رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
firoozi 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام 2 مرحله اول رو انجام دادم! کامپونت رو از خود سایت سازنده گرفتم .... ولی بازم پا بر جاست! یک بار کل پلاگین ها رو غیر فعال کردم ولی بازم.... بازم ممنون از توجهتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر