40sec 28 ارسال شده در اسفند 90 با سلام وبسایت joomshaper که قالب های رایگان و غیر رایگان ارائه میده دقایقی است که به حالت تعمیر در آمده در همین حین، وبسایت من هم که با قالب جوم شیپر هست بالا نمیاد آیا رابطه ای وجود داره؟! اگه بله! میشه این رابطه رو غیر فعال کرد؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 با سلام !!!!! به مدیریت سایت دسترسی دارید؟ پیام خطایی دریافت می کنید؟ لطفا دمو آنلاین بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در اسفند 90 بله به مدیریت سایت دسترسی دارم. خیلی عالی. ضمنا خوشآمد سایت هم - که یک صفحه html ساده است بالا میاد www.iran551.com اما آدرس های زیر که نسخه های جوملا روش نصبه نه iran551.com/fa iran551.com/en نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 قالب پیشفرض رو تغییر دهید و مشکل رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در اسفند 90 با تغییر قالب و پاک کردن history مرورگر متاسفانه تاثیری نداشت :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 90 آخرین تغییراتی که در سایت دادید چی بوده!؟ (نصب و حذف افزونه - فعال یا غیر فعال کردن افزونه - اعمال تغییرات در هسته ... ؟) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در اسفند 90 جالبه من از دیروز تغییری در سایت نداده بودم امروز صبح هم سایت فعال بود. مشکلی نداشت اما الان وقتی آخرین پلاگینی که نصب کرده بودم رو غیر فعال کردم سایت بالا اومد: Social Share Buttons Plugin :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر