molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 سلام خدمت دوستان من میخوام توی ویرچومارت گزینه "جزئیات کالا" برای همه یا برای یک کالای خاص نشون داده نشه. چطوری باید این کار رو انجام بدم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
molana_rumy 0 ارسال شده در اسفند 90 دوستان کسی نیست یه راهنمایی بکنه؟ یه سوال دیگه هم دارم. من میخوام در یک فروشگاه اینترنتی دو یا بیشتر مدیر داخلی داشته باشم که بتونن در کالاها تغییر ایجاد کنن (مثلا تغییر قیمت یا انتشار شدن و نشدن کالا یا ایجاد کالا و ...) ولی از ادمین سایت عبور نکنن , یعنی از www.mysite.com/administrator وارد نشن و از داخل خود سایت این کار رو انجام بدن. چون در سی پنل روی فولدر ادمین رمز میذارم و میخوام این رمز رو کس دیگه ای نداشته باشه. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اسفند 90 سلام این دو امکانی که فرمودید در افزونه وجود نداره مگر اینکه افزونه خاصی برای اینکار وجود داشته باشه بهتر هست در جوملای جهانی جستجو کنید: http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/virtuemart-extensions در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر